Παιδικές Κατασκηνώσεις στην Ελλάδα! Μα φυσικά Ελαιώνες!

Παιδικές Κατασκηνώσεις στην Ελλάδα! Μα φυσικά Ελαιώνες!

Οι «ΕΛΑΙΩΝΕΣ» είναι μια παιδική κατασκήνωση στο Γομάτι Χαλκιδικής (Πυργαδίκια) που φιλοξενεί παιδιά ηλικιών 6 με 16 ετών. Θα λειτουργήσουν φέτος για εικοστή πρώτη χρονιά με πολλές καλλιτεχνικές και αθλητικές εκπλήξεις για τους μικρούς της φίλους!

Η κατασκήνωση απέχει λιγότερο από 100χλμ από τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στο Γομάτι Χαλκιδικής μέσα σε έναν αιωνόβιο ελαιώνα με πολλά λουλούδια, πλούσια βλάστηση και βρέχεται από τον κόλπο του Αγίου Όρους. Οι παραλίες της περιοχής είναι βραβευμένες με  ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ από την Ε.Ε. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως «..ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ..» από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης!

 

Πως περνάν την ώρα τους τα παιδιά στους Ελαιώνες;

Μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες τα παιδιά αναπτύσσονται δημιουργικά, μαθαίνουν να εργάζονται ομαδικά και να συνεργάζονται με τα υπόλοιπα παιδιά. Έτσι θα αγαπήσουν το παιχνίδι, τη διασκέδαση, θα αποκτήσουν δεξιότητες και θα αναπτύξουν αξίες όπως η υπευθυνότητα, ο αλληλοσεβασμός, η αλληλοεκτίμηση και η ευγενής άμιλλα.

Όλες μας οι δραστηριότητες έχουν σαν στόχο να ανακαλύψει το παιδί κάποιες κρυφές δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητάς του και να τις καλλιεργήσει. Στη διάρκεια κάθε μέρας υπάρχει ποικίλο πρόγραμμα δραστηριοτήτων από τους χώρους των οποίων περνάνε όλα τα παιδιά ανά ομάδες και κοινότητες και συμμετέχουν στα διάφορα αθλήματα, στις θεατρικές και χορευτικές ομάδες όπου ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, παρουσιάζουν τις μουσικές τους εμπνεύσεις και δημιουργούν μικρά έργα τέχνης στο εργαστήρι εικαστικών!

Στις δραστηριότητες τα παιδιά συμμετέχουν με πολύ κέφι και ζωντάνια. Άλλωστε ο χώρος των δραστηριοτήτων είναι ο χώρος που δημιουργούνται οι περισσότερες φιλίες!!!

 

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την κατασκήνωση;

Στα τηλέφωνα 2310.243383 & 2310.284930

Στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Και στην ιστοσελίδα: www.eleonescamp.gr