Βούλιαξαν... οι Σέρρες από Ferrari και Porsche

Βούλιαξαν... οι Σέρρες από Ferrari και Porsche

Αυτοκίνητα που αξίζουν μία ολόκληρη περιουσία, με εκατοντάδες ίππους, μοναδικά στο είδος τους και με επιδόσεις φωτιά κατέκλυσαν τις προηγούμενες ημέρες την πόλη των Σερρών. Αιτία, το... αυτοκινητοδρόμιο της πόλης που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του, έπειτα από τις απαραίτητες επισκευές και πλέον μπορεί να φιλοξενεί απροβλημάτιστα τους λάτρεις των δύο και τεσσάρων τροχών.

To Ferrari Club βρέθηκε γι΄ ακόμα μία χρονιά με 13 αυτοκίνητα  στις Σέρρες

Παρέλαση super cars...
Αυτοκίνητα όπως Ferrari, Porsche, Mercedes, Nissan, BMW κ.ά. παρέλασαν από την πίστα και την πόλη προκαλώντας αναστάτωση σε όσους είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως γι' ακόμα μία χρονιά το Ferrari club ήταν εκεί με 13 super car ενώ αίσθηση προκάλεσαν τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα που ταξίδεψαν από την Ελλάδα καθώς το speedsector.com (εταιρεία που διοργανώνει event για supercar) κατάφερε γι' ακόμα μία φορά να συγκεντρώσει κορυφαία super cars σε μία κορυφαία πίστα. Επίσης παρευρέθησαν και Βούλγαροι με καθημερινά αλλά και αγωνιστικά οχήματα, όπως Porsche GT2, Porsche GT3, Corvette κ.ά. ενώ οι χρόνοι που... έγραψαν ήταν μοναδικοί.

Επέστρεψαν τα χαμόγελα

Σύμφωνα με οδηγούς δοκίμασαν την πίστα, ο νέος ασφαλτοτάπητας δείχνει να «κρατάει» και αν μην δημιουργεί προβλήματα. Το γεγονός αυτό έχει επιστρέψει και πάλι τα χαμόγελα στους υπεύθυνους της πίστας, στους Δημότες και φυσικά στους αθλητές που έχουν κάθε λόγο να την επισκέπτονται για να δοκιμάζουν τα οχήματά τους. Είναι σίγουρο πως όσο περισσότερο πατιέται το οδόστρωμα τόσο καλύτερα θα κρατάει και οι χρόνοι θα πέφτουν πιο κάτω.

Ακόμα καλύτερη εικόνα θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα οπότε και είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί διπλός αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλετών. Η πίστα πάντως είναι σαφώς καλύτερη και ελπίζουμε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο καθώς είναι και η μοναδική που μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλές απαιτήσεις.

Πηγή: http://www.zougla.gr/

Ετικέτες