Ενιαίο Audi Sport TT Cup

Ενιαίο Audi Sport TT Cup
Η Audi έχει μακρά παράδοση στους αγώνες και τα τελευταία χρόνια ιδίως στους αγώνες πίστας, είτε αυτοί είναι σπριντ είτε αντοχής. 
 
Για το 2015 χρησιμοποίησε ως βάση το νέο Audi TT 2015 (διαβάστε την ανάλυση του Audi TTS 2015) και ετοίμασε το Audi Sport TT Cup. Πρόκειται για έναν θεσμό ενιαίου όπου 24 οδηγοί θα κοντραριστούν μεταξύ τους στα πλαίσια του θεσμού του DTM
 
Το αυτοκίνητο του Audi Sport TT Cup φέρει ουκ ολίγες επεμβάσεις με αεροδυναμικό πακέτο, κλωβό ασφαλείας, ισχυρότερα φρένα, αγωνιστικές αναρτήσεις και ελαστικά ενώ έχει περιοριστεί σημαντικά και το βάρος (1125kg). 
 
Κίνηση στο αγωνιστικό του Audi Sport TT Cup προσφέρει ο αναβαθμισμένος 2.0 TFSI που αγγίζει τους 310ps (340ps με overboost) ενώ τα αποθέματα ροπής ξεπερνούν τα 40.6kg.m. Τα τελευταία κατανέμονται στους εμπρόσθιους τροχούς μέσω του αναβαθμισμένου 6τάχυτου S Tronic και ενός μπλοκέ διαφορικού.
 
Από τις 24 θέσεις του Audi Sport TT Cup οι 6 θα καλύπτονται σε κάθε αγώνα από σύγχρονους και παλαιούς οδηγούς. Οι υπόλοιπες 18 παραμένουν ανοιχτές σε νέους και ταλαντούχους οδηγούς. Το κόστος της συμμετοχής στο Audi Sport TT Cup για το 2015 ανέρχεται στις 99.000€ χωρίς τους φόρους και τις ειδικές υπηρεσίες. 
 
Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να κατεβάσετε τη λίστα υποβολής ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.
 
 

Ετικέτες